Cosul este gol
 
Categorii 

Termeni si conditii

Folosirea acestui website si plasarea de comenzi online semnifica acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste conditiile mai jos mentionate.
T&T Tricot poate sterge sau adauga orice informatie pe site, fara nici o notificare prealabila.

Obligatiile dumneavoastra de inregistrare


In utilizarea serviciului, dumneavoastra sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, asa cum apar in sectiunea "formular de comanda"
In situatia in care consideram ca aceasta obligatie nu este respectata de catre dumneavoastra, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul, pe o perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila.

Securitatea Datelor Personale

Datele dumneavoastra personale vor fi folosite doar Ón scopul declarat al acestui site (pentru a va trimite confirmarea comenzilor, promotii, buletine informative periodice etc).
Ne obligam sa nu facem publice si sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor nostri.

Copyright

Intregul continut al site-ului - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica Web, scripturi, programe, logo-uri, baze de date - este proprietatea T&T Tricot si T&T Company Prodexim S.R.L. si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Promotii si concursuri

Regulamentele promotiilor sunt stabilite de catre T&T Tricot. Promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil.
Nu garantam disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o putem intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.

Informatii despre produs

Noi facem toate eforturile pentru a va prezenta cat mai clar culorile produselor care apar pe website. Totusi, culoarea pe care o vedeti dumneavoastra depinde si de monitorul utilizat. Nu suntem raspunzatori pentru posibilele diferente de culoare: intre cea de pe monitorul dvs. si cea a produsului in sine.
Toate masurile sunt aproximative, pentru ca fiecare produs are anumite particularitati. Totusi, noi am incercat sa respectam, pe cat posibil, dimensiunile din tabel.
Ne preocupam ca, cel putin in momentul introducerii datelor, toate detaliile referitoare la descrieri, preturi, fotografii, masuri, durata livrarii, sa fie cat mai precise. Ne rezervam dreptul de a refuza comenzi, daca informatiile privind produsul au fost introduse eronat.
Ne rezervam drepul de a schimba preturile de vanzare ale produselor prezentate, atunci cand consideram necesar. Preturile includ TVA.
Este posibil ca anumite produse sa nu fie disponibile, deoarece intre momentul plasarii comenzii si momentul acceptarii acesteia, stocul sa se modifice. Daca un produs comandat de dumneavoastra nu mai este pe stoc, va vom anunta de indata si nu veti fi taxat pentru acesta.

Cumpararea produselor

Cand plasati o comanda pe siteul nostru veti primi un e-mail pentru confirmarea sau refuzul comenzii.

Plata

Plata se poate face prin oricare din modalitatile de plata acceptate.
Toate preturile includ TVA. Costul final al tranzactiei va include valoarea produselor comandate si valoarea transportului, sau numai valoarea produselor, daca optati pentru plata transportului la destinatie.
In situatia in care banca dumneavoastra refuza sau nu efectueaza plata catre noi, din orice motiv, nu ne facem raspunzatori pentru intarzieri sau refuzul unei comenzi. In cazul acceptarii comenzii, veti fi informat in legatura cu termenul si mijloacele de livrare.

Dispute si Conflicte

Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice Óncercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut Óntre companie si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul Ón care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

Shopping Placut !
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor